Kuidas sündisid Katze Maja siseviimistluspaketid? - Katze maja : Katze maja
Contact Logo Inverted
Contact Logo

Kuidas sündisid Katze Maja siseviimistluspaketid?

Lisatud 16.03.2020

Katze Maja siseviimistluspaketid on loonud Lilia Kristianson. Lilia on sisearhitekt, kes teeb oma tööd kirega ning ta peab end tõeliselt õnnelikuks inimeseks, sest saab tegeleda asjadega, mis talle tõesti meeldivad ning panevad tema silmad särama. Sisekujundusega on Lilia tegelenud viimased 14 aastat.

Siseviimistluspakette looma hakates ammutas ta inspiratsiooni Katze Maja enda arhitektuurist ning seda ümbritsevast Kassisaba elukeskkonnast. Lilia näebki, et sise- ning väliarhitektuur peavad looma kokku terviku, kus sisearhitektuur toetab arhitektuuri ning arhitektuur annab piirkonnale väärtust ning karakterit juurde.

Tema eesmärgiks oli luua interööride valik, kus inimestel oleks hea olla. Kuna siseviimistluspakett on põhi, mille peale hakkab iga pere oma kodu looma, keskendus ta lahendustele, mis oleksid piisavalt neutraalsed kuid samas omanäolised.

Materjalid valikul on ta silmas pidanud naturaalsust ning ajale vastupidavust. Teadlikult ei loonud ta pakette, mis oleksid intensiivsete väsitavate toonidega või vastaksid mõnele hetkelisele moehulluse trendile, sest kodu on midagi püsivat. Töö tulemusena valmisid 3 siseviimistluspaketti, millest kaks said Katze Maja ning Kassisaba nimest lähtuvalt ristitud kassitõugude järgi.

DEVON

Valgusküllasus on üks armastatumaid kodude iseloomujooni. Just seepärast eelistavad paljud kodudes seda rõhutavat heledat tonaalsust. Devon pakett on mõeldud neile, kes armastavad heledaid ning jahedaid toone. Heleda tonaalsusega pakett muudab kodu sisustamise kergemaks, sest siia on kerge tuua oma maitsele vastavaid detaile ning aktsente sisse.

Skandinaavialikku karget tonaalsust rõhutab veelgi põrandatel kasutatav valgendatud tammeparkett. Vannitoa aktsentplaadi diagonaalne geomeetria ehk kaunis kalasaba muster sobitub omakorda maja välisfassaadi diagonaalse geomeetriaga.

BENGALI

Bengali pakett on kõige klassikalisem. Heledad värvid domineerivad ka selles paketis, ent seda eristab Devonist soojem ning sumedam tonaalsus. See siseviimistluspakett on loodud neile, kes eelistavad heledat interjööri ja on soojust ning hubasust andva naturaalse tammepuidu austajad. Naturaalne tammeparkett ja siseuksed lihtsustavad ka kodu kujundamist, sest paljud disainerid kujundavad mööblit ja väiksemiad sisustusdetaile justnimelt naturaalse tamme viimistlusega.

Bengali siseviimistluspaketi vannitoa aktsentplaadi valiku inspiratsioon pärineb Katze Maja välisilme diagonaalsest geomeetriast.

VIP

VIP pakett on kõige julgema kuid samas väga elegantse lahenduskeelega. See sobitub kõige paremini ning iseloomulikumalt Katze Maja välisarhitektuuriga. Kandvat rolli sisekujunduses mängib tume prantsuse kalasaba parkett. Sama muster on toodud üle ka vannitoa aktsentdetailiks. Tonaalsus on läbi paketi luksulikult tume, millele on lisatud stiilset aktsenti vasekarva detailidega. Vannitoa tumedate plaatide taustal tuleb vasekarva sanitaartehnika glamuur eriti hästi esile.